divendres, 25 de maig del 2018

YONAGUNI










               Yanoguni -Jima











Yagumani són unes estructures que estan situades  al sur del Japó esfonsades hi ha un debat si són artificials o naturals.va ser descobert el 1987 Kihachiro Aratake ,

És una formació rectangular que mesura aproximadament 150x 40 m o 490 x 130 ft i d`alçada uns 27 m o 90 ft , la part superior es d`uns 5 m o 16 ft sota el nivell de amr.




                                                - Teoria Natural-


El geòleg Robert Schoch afirma que es una formació natural possiblement utilitzat i modificat pels
éssers humans en el passat. Yonaguni és una regió propensa a terratrèmols tendeixen a facturar les roques en forma regular. També observa que a la costa nord-est de Yonaguni hi ha formacions regulars similars als observats en el monument.

Patrick D.Nunn de la universitat del pacific Sud (Fiji) creu que les formacions de sota l`aigua continuen en els penya-sagats de pisarra Sanninudai i que han estat formats  per processos naturals.

Havia una tradició  d`elaborar pedra a Yonaguni i a les illes Ryukyu , s´han trobat restes de petits
campaments , eines . ceràmica igrans ximeineies que daten de fa 4500 anys,
Segons l`arqueòleg canadenc Richard J.Pearson eran petites comunitats i que no tenien energia extra per la construcció de monuments de pedra.



                                                    - Teoria Artifical-


Les cares planes , paral.leles , vores afilades i els angles majoritament correctes de la formació han cregur a alguns observadors que les estructires són artificials.
Aquestes caracteristiques inclouen una rasa que té dos angles interns de 90º , aixi com els
megàlits bessons segons Maasaki Komura de la universitat de Ryukyus són artificials,o que eran artificials però amb ajuda de l`home

A favor de la teoria artificial inclou dos forats rodons (dos m d`ample) , també Kimuta afirma que s´ha identificat dibuixos d`animals i persones gravades a les roques entre ells un sigen horselike que creu que s`assemblea a un personatge de l`escriptura de Kaida.

Kimura creu que la data seria de fa 10000 anys que seria amb Göbleki Tepe,L`estructura més antiga del món , encara que en el congrès de ciències del Pacífic del 2007 s´ha rebaixat la data a fa uns
3000 o 2000 anys perquè el nivell del mar estava a prop dels nivells actuals . Ell sugereix que desprès de la construcció l`activitat tectònica va fer que es submergeix per sota del nivell del mar.

Richard J Pearson creu que això es poc probable . Kimura creu que pot identificar una piràmide, castells , camins , monuments i un estadi , també ha fet la conjuntura que podia ser el continent perdut de Mu.





http://es.wikipedia.org/wiki/Estructuras_de_Yonaguni

http://fr.wikipedia.org/wiki/Structure_sous-marine_de_Yonaguni

http://en.wikipedia.org/wiki/Yonaguni_monument


http://www.yonaguni.ws











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada