dissabte, 2 de gener de 2016

YUKI- ONNA

               http://www.facebook.com/jhookart/                        http://axel-doi.deviantart.com/art/Yuki-onna-Snow-Woman-118155037      http://adamasto.deviantart.com/art/EXO-YnS-Kyungsoo-and-Yuki-Onna-421893084


                                                     http://nightblue-art.deviantart.com/art/Snow-Sprit-176011735


                                               http://patriciabrennan.deviantart.com/art/Yuki-Onna-40953275                                                 http://airibbon.deviantart.com/art/Yuki-Onna-440075576


                                            http://mementomoryo.deviantart.com/art/VII-YUKI-ONNA-15065591


                                                    http://shinymudkips.deviantart.com                                                    http://silentkitty.deviantart.com/art/Yuki-Onna-176073994
                                         http://takeda11.deviantart.com/art/Yuki-Onna-the-Snow-Spirit-212512592


                                                http://perlamarina.deviantart.com/art/Yuki-onna-383858766
Yuki-Onna (Dona de la neu en japonés) é sun esperit o eokai en el folkore japonés. Ella es popular a la literatura japonesa, manga , cinema i animació .

Yoki-Onna apareix en les nits nevades com una bella dona alta amb cabells negres llargs i llavis blaus
La seva pell pal.lida inhumanament o fins i transparents li fa fonen en el paisatge , a vegades porta un kimono blanc , malgrat en la seva bellesa pot infundre terror en els humans .ella flota en la neu sense deiaxa emprentes en la neu ja que com passa en els contes japonesos no té peu i pot transformar un núvol de boira o neu si sent amenaçada

Segurament es un esperit d`algú que va morir en la neu , es a l´hora bella i serena però pot matar homes confiats , Fins al segle XVIII va ser retratada com el mal , avui en dia se´l representa com més humà posant l`accent com un fantasma com la naturalesa i la bellesa emifera.

En moltes histories amb el seu ale gelat deixar el viatgers atrapats amb la neu com cadàvers gelats recoberts, a vegades té l`apariència d`un nen i quan una persona l`agafa congela aquesta persona.
A vegades es més violenta i tira al terra les portes d´una casa amb una rafaga de vent per matar els residents amb els seus somnis.

Hi ha moments que es vampirica drenar la sang de les seves victimes o "força de la vida", o també congela als homes a través del sexe o d`un petó.

Hi ha un conte segons la versió de Lafcadio Hearn en què dos llenyataires Minokichi i Mosauku van coneixer una dona que va congelar a Mosauku el més vell i va deixar viure a Minokichi el jove amb la condició de no dir res del que havia passat.
Anys més tard es va casar amb una dona que es deia Oyuki (Neu) , van tenir fills i tenia sempre la mateixa edat, una vegada Minochiki li va dir que li recordava una dona blanca , ella li va dir que era ella i que no le matava per dir-ho,  ja que tenia fills, va dir "Tinguis cura dels nostres fills" i es va fondre i va desaparèixer.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yuki-Onna
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada