dilluns, 14 d’abril del 2014

BLOOD MOON



 


















Demà  hi haura un eclipse de Lluna conegut com Lluna de sang. La Terra i Mart passarà estarán a la vora el 14 d´abril , en aquesta nit Mart estarà a la vora de la Lluna i la llum de Mart queda reflexada en la Lluna. D`aquí fins al 2015 hi hauran quatre eclipses sagnants .

Des de sempre aquests eclipses ha estat senyal de mal augauri, hi ha un pastors cristiàns John Hagee i Mark Blitz que han escrit llibres sobre aquest tema en  què es el moment i posterior de l`eclipse a la tètrada tot coincidint amb la Pasqua i Sukkot .
El rumb de la historia podría canviar sobretot en la historia d`Israel, concretament el 1493-4 l`expulsió dels jueus , el 1948-49 l`origen de l`estat d´Israel i la guerra àrab-israelí, i la tètrada va comançar abans de la guerra dels sis dies el 1967-68.

La tétrada es la senyal del que vindra  En general s´han produït 62 tètrades des de el segle I vuit de les quals han coincidit amb la Pasqua , i el Sakkot.
Per Blitz la segona vinguda de Crist será al setembre de 2015 amb el darrer eclipse sagnant, per Hagge hi haurà canvis importants en la història.




http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_Moon_Prophecy

http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_Moon

http://www.sergijustrib.blogspot.com/2014/04/blood-moon.html





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada